Pri kraju konačne promjene spola
0

VIDEO / Kćerka pjevačice Cher ide u Beograd da ugradi penis

Sarajevo-x.com
Chaz Bono
Chaz Bono
Kćerka pjevačice Cher i njenog bivšeg muža Sonnyja, Chastity Bono, poznatija kao sin Chaz bi uskoro mogla završiti svoj proces promjene spola, a operaciju ugradnje muškog spolnog organa namjerava napraviti u Beogradu.

Chaz je u emisiji Howarda Sterna izjavio da namjerava otputovati u Srbiju kako bi ugradio muški spolni organ jer najbolji stručnjak za takve operacije živi upravo u srbijanskoj prijestolnici.

Chaz Bono je rođen kao žensko, ali je kasnije promijenio spol nizom hirururških intervencija uključujući uklanjanje maternice i grudi.

Chaz je u emisiji detaljno objasnio proceduru ugradnje muškog spolnog organa.

"Doktori bukvalno u vaš klitoris mogu da ubace određene ligamente, malo ga povećaju, povežu ga tako da kroz njega možete mokriti i stave vam implantate umjesto testisa. Znate, bit će mali, ali moći ću da uriniram kroz njega dok stojim. Za mene, to će biti ultimativno dobar osjećaj", kazao je Chaz.

Operacija nije bez rizika. Naime, Chaz bi mogao izgubiti osjećaj u genitalijama povezan sa seksualnošću.

Chaz (42) je još 1995. javno obajvio, tada kao žena, da je lezbijka. Proces promjene spola započeo je 2008. godine, a u maju 2010. od suda je dobio rješenje o legalnosti promjene imena i spola.