Abortirala 2020.
18

Kćerka Paula Walkera (23) prvi put otkrila da je išla na pobačaj: Imala sam dobrog doktora

D. J.
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Nakon odluke Vrhovnog suda o pobačaju kojom je poništeno federalno pravo na abortus, uvedeno presudom starom 50 godina, oglasile su se brojne poznate osobe koje su zgrožene takvom odlukom.

Meadow Walker, kćerka preminulog glumca Paula Walkera, odlučila je prvi put progovoriti o abortusu koji je napravila 2020. godine.

"Nebrojeno je puno žena koje su se borile s donošenjem odluke o pobačaju. I ja sam se s njom borila 2020. godine, kad je svijet pokleknuo pred pandemijom, ja sam tražila pobačaj", napisala je na Instagramu 23-godišnja manekenka.

"Danas se dogodio veliki nazadak u povijesti, duboka nepravda pogađa žene diljem SAD-a", napisala je Meadow.

"To je veoma privatno i osobno iskustvo, takvo treba biti", nastavila je i dodala da je "imala sreće što je naišla na dobrog liječnika koji ju je podupirao tijekom čitavog procesa".

"Znati da sad još više žena neće imati priliku tražiti siguran prekid trudnoće i donijeti odluku o svom tijelu lomi srce. U svijetu koji konstantno marginalizira žene, ovo se čini kao najveći napad na njih. Zabrana pobačaja ne sprječava pobačaje, ona sprječava sigurne pobačaje", zaključila je.