Sretna mama
90

Kćerka Mustafe Nadarevića rodila djevojčicu, otkrila i neobično ime koje joj je dala

I. B.
Nana i njen partner Silvije postali su roditelji djevojčice (Foto: Instagram)
Nana i njen partner Silvije postali su roditelji djevojčice (Foto: Instagram)
Nana Nadarević, kćerka pokojne glumačke legende Mustafe Nadarevića, rodila je djevojčicu, a otkrila je i neobično ime kojim je nazvala.

Nana, koja je po zanimanju PR stručnjakinja, prilično je aktivna na svojim društvenim mrežama, a sada je na Instagramu podijelila i prve fotografije kćerke, otkrivši tako da je djevojčica stigla na svijet.

Niz fotografija prikazuje sretne roditelje, Nanu i njenog dugogodišnjeg partnera Silvija Pleštinu, koji su pozirali sa malenom Rumi.

"Novi član stigao je u naš klan. Dobrodošla Rumi", napisala je Nana.

U komentarima su se nizale brojne čestitke upućene novopečenim roditeljima, koje su im udijelile i poznate ličnosti domaće scene, poput Tarika Filipovića, Elle Dvornik, Viktorije Rađe te hrvatske voditeljice Mie Kovačić.

Nana je početkom juna otkrila da je trudna, a tom prilikom našalila se kako namjerava otkriti "samo" identitet oca svog djeteta.

"Jedino što namjeravam otkriti o ovoj trudnoći je identitet oca, milionera", rekla je tada.

Naime, Silvija je javnost zapamtila 2010. godine kada je u kvizu Milijunaš osvojio 250.000 kuna. Sada se i sam oglasio povodom rođenja kćerkice.

"Prije sam mislio kako mi je nastup u Milijunašu najvažnijih sat vremena u životu. Moja Rumi, kako sam bio naivan", napisao je sretni otac.

Nana je Mustafina kćerka iz braka s televizijskom urednicom Snježanom Nožić, s kojom je glumac dobio i sina Ašu. On također ima i kćerku Nađu, koju je dobio s prvom suprugom Jasnom.

Glumački velikan nikada nije javno otkrivao previše detalja o svojoj porodici, nastojeći držati svoju privatnost samo za sebe.