Evo o čemu je riječ
45

Kćerka Mustafe Nadarevića otkrila da radi na novom projektu, vodit će zanimljivu emisiju na HRT-u

D. J.
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Nana Nadarević, kćerka pokojne glumačke legende Mustafe Nadarevića, otkrila je da radi na novom projektu koji će uskoro ugledati svjetlo dana.

Naime, ovu reginoalnu PR menadžericu poznatog brenda kozmetike uskoro ćemo moći gledati na malim ekranima. Nana će na HRT-u vodit emisiju pod nazivom "Sretni prostori".

"To je autentična domaća emisija o preuređenju nekretnina, slična najpopularnijim svjetskim serijama o adaptacijama kuća i stanova te dizajnu interijera, ali s hrvatskim protagonistima u stvarnim, domaćim uvjetima i situacijama. Redateljica Jadranka Cicvarić Šiftar okupila je sjajnu snimateljsku i produkcijsku ekipu, na projektu radi i arhitektica Iva Klepo Lepur, čije znanje je ključno za naše renovacije, a mene je dopala čast da vodim emisiju. Snimamo još od prošle godine, a s obzirom na to da sam zaljubljenica u arhitekturu i dizajn, raduje me svaka nova faza. Jedva čekam da 'Sretni prostori' ugledaju svjetlo dana na HRT-u", kazala je Nana za magazin Gloria.

Nana i njen suprug Silvio već i sami su se okušali u renoviranju nekretnine. Tokom pandemije su započeli preuređenje stare kamene kućice u Klisu, koja je u Silvijevoj obitelji više od 120 godina. Veliki radovi su gotovi, ali, kaže Nana, još nedostaje pokoja sitnica.

Podsjećamo, u oktobru 2022. godine par je dobio kćerkicu kojoj su dali ime Rumi.