"Nikako nije za tebe"
56

Kćerka Monice Bellucci pozirala s novim dečkom, ljudi zgroženi: Ne ponavljaj greške svoje majke

D. J.
Kćerka Monice Bellucci i Vincenta Cassela, Deva Cassel iznenadila je svojih milion pratitelja na Instagramu, kada je potvrdila romansu s italijanskim glumcem Saulom Nannijem.
Kćerka Monice Bellucci i Vincenta Cassela, Deva Cassel iznenadila je svojih milion pratitelja na Instagramu, kada je potvrdila romansu s italijanskim glumcem Saulom Nannijem. Naime, Deva je objavila njihove crno bijele fotografije na jahti, i kratko dodala: "Istinito je." Ipak, sve je iznenadila Saulova tetožava zbog koje su njezini pratitelji odmah osudili ovu vezu.

"Sani, uskoro ćeš biti bivši", "Uvijek je tako. Prelijepe cure s ružnim muškarcima, "Uopće nije za nju", "Kako možeš biti s Illuminatom", "On je u Illuminatima", "Ne ponavljaj greške svoje majke što se tiče veza", samo su neki od komentara ispod ove objave.

Uz to, zbog prekida s bivšim dečkom Lucom Salandrom, mnogi smatraju da je Deva krenula očevim stopama po pitanju turbulentnog ljubavnog života.

Podsjetimo, Vincent Cassel nedavno je viđen je na plaži u društvu brazilske manekenke Narahe Baptiste. Ovom pojavom potvrdio je i glasine o razvodu s manekenkom Tinom Kunakey (26), s kojom je u šestogodišnjem braku dobio i kćerku. Brojni izvori potvrđuju da je do razvoda između Vincenta i Tine došlo jer ju je glumac varao, kao što je varao svoju prvu suprugu Monicu Bellucci.