Playboy
0

Kćerka Micka Jaggera se slikala gola

Sarajevo-x.com
Uprkos tome što je frontmen legendarnih Rolling Stonesa Mick Jagger odlikovan plemićkom titulom koju mu je dodijelila kraljica Elizabetha II, njegove kćerke se ne obaziru na to, i ne žele se ponašati kao dame iz visokog društva. Naime, najstarija Lizzy se našla na naslovnici Playboya.

Tata Mick joj je već jednom zabranio da se fotografiše gola, i to prije šest godina, ali se Lizzy izgleda ugledala na majku Jerry Hall koja je prije mnogo godina krasila naslovnicu popularnog časopisa.

Čini se kako su Mick i Hall ovog puta ipak dali dozvolu da se 27-godišnja Lizzy skine pred objektivom fotoaparata, a kakve će zaista biti njegove reakcije ostaje da se vidi kada se časopis u junu pojavi u prodaji. Pogotovo je intrigantan naslov u novinama koji najavljuje čitateljima da će moći vidjeti nagu Mickovu kćerku na stranicama časopisa, na čijoj naslovnici se nalazi logo benda Rolling Stones.

Na unutrašnjim stranama časopisa, međutim, Lizzy ipak nije otkrila sve. Kako piše Daily Mail, ona je pozirala u čizmama do iznad koljena i sa krznenim smeđim ušima na glavi, ali će se na fotografijama moći vidjeti samo grudi.

Ipak, kako god da se fotografisala, čini se da Lizzy neće podići toliku prašinu kao njena mlađa sestra koja se obnažena pojavila u jednoj reklami.