Manekenka i glumica
61

Kćerka Michaela Jacksona ispod čipkaste haljine pokazala piercing na bradavici

D. J.
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Paris Jackson, kćerka Michaela Jacksona, podijelila je na svom Instagramu niz izazovnih fotografija s Paris Fashion Weeka.

24-godišnja manekenka i glumica pozirala je u slip haljini krem boje, s prozirnim čipkastim detaljima i dubokim čizmama.

Na jednoj od fotografija pokazala je i da ima piercing na bradavici.

Svoj je stajlig upotpunila ogrlicom s nitnama i okruglim sunčanim naočalama, a njena objava pokupila je preko 200 hiljada lajkova.

Ovo prvi put da je Paris na društvenim mrežama istaknula ovaj piercing, ali je ranije govorila o svojoj velikoj kolekciji nakita za tijelo. Ukupno ima čak sedam piercinga u ušima, što je podsjetnik na omiljeni broj njezina pokojnog oca.

Jackson ima i više od 80 tetovaža, od posvete njezinom tati "kralju popa" do ruže koja simbolizira prijateljstvo s Carom Delevingne.

Podsjećamo, Paris se uz manekenstvo i glumu također počela baviti muzikom, a zbog pojedinih detalja iz njenog života prozvana je "djevojkom sa najtužnijim plavim očima".

Najveću posljedicu na Paris ostavio je gubitak njenog oca, sa kojim je živjela sve do njegove smrti.

Svjetske naslovnice punila je navodima o njenim mentalnim bolestima, problemima sa alkoholom i drogom, a više puta pokušala je izvršiti i samoubistvo.