Petogodišnja North
13

Kćerka Kim Kardashian i Kanyea Westa prošetala modnom pistom u Los Angelesu

Klix.ba
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Kćerka Kim Kardashian i Kanye Westa jučer je imala debitantski nastup na modnoj pisti LOL Surprisea u Los Angelesu. Petogodišnja djevojčica krenula je stopama svoje popularne tetke Kendall Jenner.

North je bila odjevena kao lutka Thrilla, čiji je lik inspiriran kostimom Michaela Jacksona iz spota za pjesmu "Thriller".

Ponosna mama je svaki trenutak dokumentirala na svom telefonu kako bi s fanovima mogla podijeliti radost.

Kanye West nije bio na reviji.

Ranije ove sedmice "Keeping Up With The Kardashian’s star" je prekinut nakon što je Kanye najavio da se vraća u Chicago.

Kim, koja nije znala za njegove planove, vrlo mu je jasno stavila do znanja da ona ne ide iz Los Angelesa.

"Cijeli njen život je u Los Angelesu – njena porodica, ured, trener, stilisti i njeno osoblje. Ako se ona preseli s njom će morati ići još 25 ljudi", rekao je izvor za The Sun.

"Ona želi da njena djeca odrastaju blizu rođaka i želi biti svakodnevno u kontaktu sa svojim roditeljima i sestrama", nastavio je izvor.

Budući da Kim nikada nije živjela nigdje osim u Los Angelesu, priča o preseljenju ju je veoma uznemirila.

"Par je potrošio milione za obnovu kuće u Los Angelesu, ona je veoma iscrpljena i ne želi misliti o preseljenju. Zna da Kanye voli Chicago i da ga to čini bližim njegovim korijenima, no, kako je kazala, ne postoji šansa da se zauvijek preseli tamo", kazao je izvor.

Kim i Kanye su u braku četiri godine i imaju troje djece, petogodišnju North, dvogodišnjeg Sainta i devetomjesečnu Chicago.