{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava

Zaboravio si lozinku? Resetuj lozinku.


Unesite e-mail:


Kćerka Cindy Crawford krenula majčinim stopama

S
Sarajevo-x.com
12.3.2012. u 10:10
0
5
Kćerka Cindy Crawford krenula majčinim stopama
0
Kćerka Cindy Crawford krenula majčinim stopama
Kaia Gerber
Sličnost između Cindy Crawford i njene kćerke Kaie Gerber, koja je također zakoračila u svijet mode, je zapanjujuća. Cindy (46) priznaje da je veoma ponosna na kćerku, ali i to da je pomalo ljubomorna.
Na pitanje da li je zabrinuta zbog toga što stari, bivša manekenka je odgovorila: "Oh, molim vas. Ja sam normalna žena, imam svoje loše i dobre dane", rekla je Crawford.

Bivša manekenka je dodala i to kako je zadovoljna svojim životom i zahvalna za porodicu koju ima.

"Gledam sada svoju kćerku i pomislim: Pa ti imaš kožu kakvu sam ja nekad imala, vrati mi je nazad! Imaš moje nekadašnje noge i kosu, želim ih nazad! Ona jednostavno postaje sve ljepša i ljepša. U isto vrijeme ima toliko dobrog koje dolazi s mojim godinama, i ako ste sretni u životu, onda je sve lakše podnijeti", rekla je Cindy.

Prošle godine Kaia je izazvala različite komentare kada je sa samo 10 godina snimila reklamu za Versace, no Cindy je branila kćerku i svoju odluku da joj to dozvoli.

"Ona nije imala šminku i izgledala je potpuno pristojno. Bilo je to lijepo i za nju, jer ona to voli raditi, a također je uvidjela i to da se radi o poslu".

Cindy je također imala samo 16 godina kada je počela raditi u svijetu manekenstva, već sljedeće godine je radila za Elite Model.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: