17-godišnja Shiloh
66

Kćerka Brada Pitta i Angeline Jolie pokazala plesne pokrete, njen talent oduševio fanove

D. J.
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Shiloh Jolie-Pitt nedavno je promijenila imidž te sada nosi kratku kosu, a u najnovijem videu pokazala je i svoj talent za ples.

Na TikTok profilu godinama dijeli kratke video zapise u kojima pleše uz popularne pjesme kao što su "Shivers" Eda Sheerana ili "About Damn Time" muzičarke Lizzo.

"Nemaju problema s tim što ona to može učiniti svojom profesijom, ali je apsolutno ni ne tjeraju da to učini. Shiloh voli plesati, iznimno je talentirana i pohađala je puno predavanja posljednjih godina", izjavio je 2022. izvor blizak slavnim roditeljima tinejdžerice za US Weekly.

Najnoviji video 17-godišnjakinje podijelio je koreograf Lil Kelaan Carter, a pokazuje Shiloh kako pleše u studiju na pjesmu "Tanzania" Uncle Wafflesa i Tonyja Duarda u kojoj su gostovali Sino Msolo i Boibizza.

"Njezini pokreti su nevjerojatni", "Koja energija" i "Wow, ovo je fantastično", samo su neki od komentara fanova.

"Njezini plesni pokreti toliko su dobri da mi naviru suze radosnice na lice. Ne znam od koga je to naslijedila jer ja imam dvije lijeve", komentirao je Brad Pitt kod kojeg se Shiloh planira preseliti kad proslavi 18. rođendan.