Showbiz
0

Kćerka Boba Geldofa snimljena kako kupuje drogu

FENA
Devetnaestogodišnja kći muzičara i aktiviste Boba Geldofa trenutno je "najveća zvijezda" Velike Britanije, i to zahvaljujući videu koji je prikazuje kako kupuje drogu. Mlada manekenka došla je, naime, u sobu dilera i za 190 funti kupila kokain, a za dan poslije zatražila je Valium jer joj "očajnički treba".

Njezina majka Paula Yates umrla je 2000. godine od predoziranja kokainom, a mlada je Peaches u nekoliko navrata oštro demantirala kuloarske priče kako je krenula majčinim stopama.

"Kod sebe imam 140 funti, ali mi sve treba još večeras. Sjeti se koliko ti dugujem, ok? Sutra mi treba Valium", govori Peaches Geldof u videu kojeg je objavio tabloid The Sun, a koji je prikazuje kako kupuje drogu od dilera kojeg naziva Johnny, dok se drugi mladići motaju po uredu u kojem se vršila "transakcija".

Nakon što je video objavljen, reagirala je i policija, a 34-godišnji Johnny Blagrove i 22-godišnja Cara Burton optuženi su za raspačavanje droge. Sumnja se da su nekoliko godina vodili "narkomansko carstvo zvijezda" - kod njih su kokain navodno kupovale Amy Winehouse i Kelly Osbourne.

Kasnije se ustanovilo kako je Blagrove prijatelj Blakea Fieldera Civila, a s videima koje je snimao imao je navodno namjeru dodatno zaraditi, prodavajući ih medijima uz izdašne novčane svote. Sir Bob Geldof nedavno je medijima rekao kako bi se "ubio da sazna da mu se kći drogira", a mlada je Peaches u nekoliko navrata isticala kako "nije poput svojih prijatelja koji su stalno na koki".