Ljubav je svuda
2

Katy Perry otkrila da je Orlanda Blooma upoznala u fast food restoranu

Klix.ba
Foto: EPA-EFE
Foto: EPA-EFE
Da je ljubav moguće pronaći na svakom ćošku dokazuje i ljubavna priča Katy Perry i Orlanda Blooma koji su se upoznali u restoranu brze hrane In-N-Out u Las Vegasu. Pjevačica je o upoznavanju govorila na premijeri "American Idola".

Nakon što su tri godine bili u vezi te jednom prekinuli Orlando i Katy su se odlučili vjeriti te su tako obradovali fanove širom svijeta. Njihova sreća ne prestaje, a par uskoro planira prinovu u porodici.

U emisiji "American Idol" 33-godišnja pjevačica je otkrila kako je upoznala svog vjerenika, otkrivajući da joj je cijelo to iskustvo veoma simpatično.

"Mogu li vam otkriti nešto? Svog vjerenika sam upoznala u restoranu brze hrane u Las Vegasu. Poslala sam svog tjelohranitelja da uzme hranu te sam onda vidjela Orlandovu ruku kako uzima burger s našeg stola. Odmah sam mu rekla da je to moj burger i da ga ostavi", rekla je Katy dodavši da je tada shvatila o kome se radi.

Bloom ju je zaprosio 14. februara, a izvori tvrde da je to bila zajednička odluka, ali je Orlando sam odabrao u kojem momentu će je zaprositi kako bi je iznenadio.