Bili u braku
2

Katy Perry je tvrdila da zna "pravu istinu" o Russellu Brandu godinama prije optužbi za silovanje

I. S.
Foto: EPA - EFE
Foto: EPA - EFE
Nakon što je Russell Brand optužen za za silovanje, seksualni napad i emotivno zlostavljanje, u fokus javnosti je došla izjava njegove bivše supruge Katy Perry.
Naime, ona je 2013. u intervjuu za Vogue govorila o njihovom o propalom braku. Njih dvoje su se vjenčali u oktorbru 2010. godine, a on ju je na doček 2012. porukom obavijestio da želi razvod. Pjevačica je ispričala da je sebe krivila za njihov razvod sve dok nije otkrila "pravu istinu" o njemu.

"Kad smo se upoznali, želio je partnericu koja će biti ravnopravna njemu. Mislim da jaki muškarci često žele ravnopravnost, a kada to dobiju, onda kažu da se ne mogu nositi s tim". Osjećala sam veliku odgovornost za to što se naš brak završio, ali sam onda saznala pravu istinu, koju vam ne mogu otkriti", kazala je tada.

Dodala je da je nakon toga shvatila kako problem nije bio u njoj i nastavila sa svojim životom. Mnogi fanovi smatraju da je ona tada mislila na Russellovu mračnu prošlost.

Podsjećamo, njega su četiri žene optužile za silovanje, seksualni napad i emotivno zlostavljanje. Navele su da se ovo dogodilo u periodu od 2006. do 2013. godine, kada je on bio voditelj na BBC Radio 2 i Channelu 4.