Britanka u depresiji
0

Katie Price se ipak razvodi

Sarajevo-x.com
Foto: Reuters
Foto: Reuters
Britanski fotomodel Katie Price nakon što je nekoliko sedmica pokušavala vratiti natrag supruga Petera Andrea žaleći se u medijima da je zapala u tešku emocionalnu krizu, ipak je 'skupila snage' i kazala da će potpisati papire za razvod, piše britanski Daily Mail.

"Ona radi sve kako bi spriječila razvod, no ipak odlučila je popustiti i pomiriti se sa Andreevom odlukom", kazao je izvor blizak paru, dodajući da je Price napokon shvatila da ne može vratiti supruga te se odlučila bez njega nastaviti svoj život.

Price, poznatija kao Jordan, i muzičar Peter Andre tokom protekle sedmice sastali su se sa svojim advokatima kako bi pokrenuli brakorazvodni postupak.

Kako saznaje Daily Mail Peter je kao razlog razvoda naveo 'nerazumno ponašanje supruge', što je dodatno iznerviralo Price koja je spremna do kraja boriti se za skoro 45 miliona eura vrijedno bogatstvo.

Price se sada nada da će ovaj postupak biti što prije završen, te je unajmila jednog od najboljih advokata, Fionau Shackleton, koja je zastupala Paula McCartneya, princa Charlesa te Madonnu.

Kako mediji navode čitav proces bi mogao biti završen za manje od mjesec dana ukoliko ne dođe do 'pravnih zavrzlama' sa naslijeđem i starateljstvom nad djecom.

"Djeca su još uvijek mala i ne razumiju šta se dešava, no trenutno najviše brinem za Katie, ona prolazi kroz zaista teško razdoblje u životu", kazala je majka Katie Price.

Tridesetšestogodišnji australski pjevač razvod je zatražio prije nekoliko sedmica govoreći da Katie čini nevjerovatne stvari kad je pijana.

"Inače nisam ljubomoran, ali pod djelovanjem alkohola u njoj se rodi đavo, a ona od normalne djevojke tad postane noćna mora", rekao je tada Katein razočarani suprug.

Par je bio u braku tri i pol godine.

Andre i Price su se upoznali na snimanju reality showa 'I'm A Celebrity', 2004. godine, a već u septembru naredne godine su se vjenčali.