Showbiz
0

Katie Price opovrgnula glasine o planovima za vjenčanje

Klix.ba
Katie Price je opovrgnula glasine o zarukama sa svojim momkom Leandrom Pennom. Price je rekla da nisu dogovorili datum i da još uvijek nemaju nikakve planove za vjenčanje.

Katie, koja je bila udata za pjevača Petera Andrea i borca u kavezu Alexa Reida, je na svom blogu napisala: '"Pročitala sam mnoge spekulacije u magazinima o Leovim i mojim planovima za vjenčanje. Mogu vam sa sigurnošću reći da su sve ove priče izmišljene i objavljene i pored mog demantovanja. Jednostavna istina je da Leo i ja nismo dogovorili datum i nemamo nikakvih planova".

U mnogim magazinima su objavljene glasine o njihovom vjenčanju. Jedna od zanimljivijih glasina se pojavila u magazinu Now.

"Price želi veliko Božićno drvo. Njena kćerka Princess će biti odjevena kao snježni anđeo. Konji će biti bijeli i imat će roze rogove, a njeni sinovi Harvey i Junior će biti odjeveni kao patuljci'', rekao je neimenovani izvor za magazin Now.

Katie je rekla da ništa od ovoga nije tačno. Također, opovrgnula je i glasine o neslaganju sa Leovom majkom, piše Metro.