Drugo dijete
0

Katie Holmes i Tom Cruise očekuju prinovu

Sarajevo-x.com
Poznati glumački par Katie Holmes i Tom Cruise očekuju drugo dijete, otkrio je izvor blizak slavnom paru magazinu OK!.

Nakon nekoliko mjeseci špekuliranja oko navodne trudnoće, izvor je potvrdio da je glumica trudna te da su vijest objavili samo članovima najuže porodice i bliskim prijateljima.

"Oni su presretni što će mala Suri dobiti mlađeg brata ili sestru. Oni su ranije planirali proširenje porodice. Trenutno su van sebe od sreće", potvrdio je jedan porodični prijatelj američkom časopisu.

Popularni supružnici sačekat će bar tri mjeseca prije nego što vijest objave u javnosti. Glasine o trudnoći pokrenute su nakon premijere Tomovom filma "Valkyrie" 11. marta u Tokiju, gdje je Katie zablistala u haljini koju je za nju dizajnirao Jason Wu.

Kako su mediji ranije izvještavali, Katie je zbog rigorozne dijete propustila ovogodišnju svečanost dodjele filmskih nagrada Oskar. Slavna glumica se osjećala isuviše umornom zbog scijentološke dijete kojom je željela očistiti organizam i pripremiti se za trudnoću.

S obzirom da je par želio da njihovo drugo dijete bude začeto onako kako to propisuje scijentologija, Katie često koristi preporuke iz knjige "Scientology Second Dynamic" koja je prepuna savjeta o začeću, trudnoći i odnosima u braku.