Demantovala glasine
0

Katherine Jenkins nije imala aferu sa Davidom Beckhamom

Klix.ba
Katherine Jenkins
Katherine Jenkins
Katherine Jenkins je bila primorana opovovrgnuti navode o aferi sa Davidom Beckhamom, nakon što su glasine počele kružiti Twitterom

Ova velška pjevačica je napisala da je fudbalera srela samo dva puta u životu te da nikada nije bila sama s njim.

Glasine su se počele širiti nakon što se pojavila lažna naslovnica jednog časopisa na kojoj je pisalo da je Beckham napustio svoju suprugu Victoriju. Mnogi ljudi su nasjeli na ovu podvalu i vijest se brzo proširila internetom.

"Dragi moji Twitter prijatelji, pročitala sam neke jako ružne glasine i moram vam reći da nemam aferu sa Davidom Beckhamom. Glasine su ružne, neistinite, a prema riječima mojih advokata, može se podnijeti i tužba. Davida sam srela samo dva puta u životu. Oba puta puta su to bili grupni izlasci. Obična večer sa prijateljima. Da se razumijemo, nikada nisam bila sama s njim", napisala je Jenkins.

Jenkins je u februaru viđena u istom noćnom klubu u kojem je bio i Beckham. Već tada su počele kružiti glasine da se cijelu noć zabavljala sa fudbalerom i princom Harryjem.

Kruže glasine i da se Jenkins zabavlja sa plesačem Derekom Houghom, kojeg je upoznala u emisiji Ples sa zvijezdama.

Jenkins se rastala sa zaručnikom Gethinom Jonesom u decembru prošle godine, samo šest mjeseci prije planiranog vjenčanja.