Ime dobila po prabaki
0

Katherine Heigl i Josh Kelley djevojčici dali ime Adalaide

Klix.ba
Katherine Heigl i Josh Kelley (Foto: AFP)
Katherine Heigl i Josh Kelley (Foto: AFP)
Katherine Heigl i njen muž, pjevač Josh Kelley, su prvi put pokazali svoju kćerku javnosti. Otkrili su da se djevojčica zove Adalaide.

Par je prije mjesec dana objavio da su usvojili malu djevojčicu, tri godine nakon usvajanja kćerke Naleigh iz Južne Koreje.

Ponosni roditelji nisu gubili vrijeme. Odmah su svijetu željeli pokazati prinovu. Cijela porodica je pozirala za magazin Hello!.

Heigl je rekla da su ona i njen muž jedva čekali vijesti o rođenju Adalaide, a onda su privatnim avionom odletjeli za Sjedinjene Amreičke Države da je preuzmu, pišu mediji.

''Otprilike smo znali kada bi se trebala roditi, ali svi znamo koliko nepredvidljive ovakve stvari mogu biti. Josh i ja smo bili veoma uzbuđeni i jedva smo čekali da nam jave da je sve prošlo u najboljem redu. Dobili smo poziv i prvim avionom smo odletjeli za SAD. Bila je tako mala. Kada su je stavili u moje ruke, osjećala sam se nevjerovatno'', rekla je Heigl.

Heigl je rekla da ona i njen muž od oktobra planiraju da usvoje još jedno dijete.

Objašnjavajući inspiraciju za ime djeteta, Heigl je rekla: ''Njeno puno ime je Adalaide Marie Hope Kelley. Adalaide je bilo ime moje prabake, Marie je moje srednje ime, a Hope (nada) smo dodali zbog onoga što je postala meni i mom mužu'', rekla je Heigl.