Prekida tradiciju
101

Kate Middleton želi da njena majka bude kraljevska dadilja

Klix.ba
Kate Middleton
Kate Middleton
Kate Middleton želi da se njena majka preseli u Kensington palatu kako bi bila dadilja kraljevskoj bebi.

Ovom odlukom Kate razbija tradiciju kraljevske porodice jer je svako dijete čuvala profesionalna osoba koja je specijalizovana za brigu o djeci, ali Kate želi svoju majku Carol u Kensington palati kada princ ili princeza stigne u julu.

Ovaj plan otkrila je Kateina prijateljica Jessica Hay. Trenutno su svi okupirani brigom i pomoganjem vojvotikinji od Cambridgea kako bi se oporavila od jutarnih mučnina zbog kojih je bila u bolnici.

"Kate i William su poprilično prestrašeni i brinu kako će proći ostatak trudnoće nakon svega. Carol bi se mogla useliti tamo kada se beba rodi kako se ne bi morali oslanjati na dadilju. No Katie je ipak sretna. Okružena je porodicom i William je uz nju, tako da sada konačno počinje uživati u trudnoći", rekla je Jessica.

Kate je uposlila i privatnog učitelja joge s kojim radi vježbe koje je smiruje i pomažu da se nosi sa stresnim situacijama. Također, privatni doktor kraljice redovno dolazi uposjete i napravio joj je program prehrane koji joj odgovara i pomaže da povrati apetit.