{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Kate Middleton otvoreno govorila o prekidu sa princom Williamom 2007. godine

17.11.2018. u 11:13
22
11
Kate Middleton otvoreno govorila o prekidu sa princom Williamom 2007. godine
22
Kate Middleton otvoreno govorila o prekidu sa princom Williamom 2007. godine
Foto: EPA-EFE
Nakon osam godina zabavljanja, princ William i princeza Kate su se vjenčali 16. novembra 2010. godine, te su nedugo nakon toga obavili najduži intervju u svom životu u kojem su iznijeli skoro sve detalje svog privatnog života. Video je ponovno podijeljen uoči proslave osme godišnjice braka.
Par je u intervjuu koji su uradili 2010. godine iznio sve detalje koje je javnost željela čuti. William je izjavio kako su o vjeridbi pričali neko vrijeme, ali da je Kate svakako bila iznenađena kada ju je on napokon zaprosio u Africi.

"To je bio ogroman šok, tu jednostavno ima dosta romantike", rekla je Kate, dok je William na to dodao da svakom muškarcu treba dosta hrabrosti da postavi to pitanje a da je on osjetio da je momenat pravi onda kada su bili sa prijateljima na putu u Africi.

Također su raspravljali o počecima njihove veze kada su još bili studenti.

"Bili smo prijatelji godinu dana prije nego smo se počeli zabavljati, te smo tek nakon dva ili tri prisnija susreta počeli da se povezujemo na ovaj način", rekao je William.

Kate je rekla kako je bila jako nervozna kada je upoznavala njegovog oca, princa Charlesa, ali da je Charles bio prijateljski nastrojen od početka. Spomenuli su i njihov prekid koji se desio 2007. te su naglasili da su oboje dosta odrasli i emotivno sazreli u periodu kada nisu bili skupa.

"Dok je prekid trajao, nisam bila sretna. Međutim, sve me to ojačalo i saznala sam neke stvari o sebi kojih prije nisam bila svjesna. To vrijeme je za mene bilo dragocjeno", rekla je Kate.

William je dodao da nikada nije želio da Kate osjeti pritisak da bude iduća princeza Diana, te da niko od nje ne očekuje da ide istim putem.

"Ovdje je riječ o pronalaženju vlastite sudbine i ja ne sumnjam da će Kate napraviti odličan posao kad je to u pitanju", zaključio je.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: