|

Kate Middleton otkrila hoće li ona i princ William imati još djece

Kate Middleton otkrila hoće li ona i princ William imati još djece
10
D
B. K.
20.1.2020. u 18:00
21
komentara
10

dijeljenja
Kate Middleton otkrila hoće li ona i princ William imati još djece
Kate Middleton i princ William uživaju s troje djece, a vojvotkinja je nedavno otkrila i hoće li proširiti svoju porodica
Kate Middleton priznala je da princ William ne želi imati više djece, uprkos tome što ona razmišlja o toj opciji, piše The Sun.

Vojvoda i vojvotkinja od Cambridgea imaju sinove Georgea (6) i Louisa (1) i kćerku Charlotte (4), a kako se čini, porodicu neće proširivati.

Tokom posjete jednom centru u Bradfordu, Kate (38) je otkrila da je princ William (37) definitivno odbacio mogućnost da imaju četvrto dijete.

Par se družio s domaćinima u Yorkshireu, a Kate je provodila vrijeme razgovarajući s obožavateljem kraljevske porodice Joshom Macpalceom (25).

On joj je tom prilikom rekao kako joj je poslao čestitku sva tri puta kada je rodila, na što mu je Kate odgovorila da vjerovatno neće slati još jednu.

"Mislim da William ne želi više djece", rekla je, neposredno nakon što je iz naručja pustila jednu 18-mjesečnu djevojčicu.

Kate je prvi put priznala da princ William ne želi više djece prošle godine kada su posjetili Sjevernu Irsku.

Vojvotkinja je tada bila očarana petomjesečnim Jamesom Barrom i rekla njegovom ocu Alanu: "Predivan je. Ponovo budi majčinski instinkt u meni".

Alan je upitao je li možda četvrta beba na putu, na šta je ona odgovorila da je William odlučio da je dosta.
Prijavi grešku


Komentari (21)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...