Princeza od Walesa
18

Kate Middleton oglasila se prvi put nakon objave dijagnoze: Šokirana sam i tužna

D. J.
Kate Middleton prvi put se oglasila nakon videa u kojem je otkrila da se bori s rakom te da se podvrgnula preventivnoj kemoterapiji.

Princeza od Walesa sad se javila na društvenoj platformi X gdje se obratila žrtvama napada nožem u Sydneyu.

"Šokirani smo i tužni zbog užasnih događaja u Sydneyju. Naše misli su s voljenima onih koji su preminuli, onima koji su pogođeni ovom situacijom i herojima iz hitnih službi koji su riskirali svoje živote kako bi spasili druge", stoji u objavi koja je potpisana inicijalima W i C, koji označavaju princa Williama i princezu Catherine.

Otkako je snimila video poruku o svom zdravstvenom stanju, Kate Middleton se nije pojavila u javnosti.

Princ William za vikend je bio u pubu u sjevernom Norfolku s punicom Carole Middleton, majkom njegove supruge Kate, rekao je to kolumnist Richard Eden za MailOnline. Dodao je da Kate nije bila u pubu s njima.

S obzirom na to da je Kate prije mjesec dana otkrila da joj je dijagnosticiran rak, William se maksimalno posvetio djeci. Tako su on i najstariji sin, princ George snimljeni na utakmici Aston Ville i Lille OSC-a u Birminghamu.

Dok Kate ide na kemoterapiju, William ne želi da se djeca osjećaju zapostavljeno pa se trudi da posveti vrijeme svakome od njih.