Napetost se nastavlja
100

Kate Middleton namjerno je skrivala dijagnozu od Harryja i Meghan, otkriven i razlog zašto

N. C.
Kate Middleton (Foto: EPA-EFE)
Kate Middleton (Foto: EPA-EFE)
Prošle sedmice Kate Middleton iznenadila je javnost viješću da boluje od karcinoma. Iako se smatralo da će ova teška situacija zbližiti princa Williama i princa Harryja, čini se da do pomirenja između braće ipak neće doći.

Naime, Harry i Meghan kontaktirali su princa i princezu od Walesa tek nakon što je Kate u emotivnoj videosnimci otkrila da boluje od raka.

Kraljevski stručnjak tvrdi da je Kate odlučila sakriti svoju dijagnozu od Meghan i Harryja zato što im se ne može vjerovati.

Ipak sad je Harryjev problem posljednja stvar o kojoj razmišljaju u kraljevskoj porodici nakon dijagnoza raka kralja Charlesa i princeze Kate.

Podsjećamo, princeza od Walesa podvrgnuta je operaciji abdomena u januaru te je nakon toga tri mjeseca nije bilo u javnosti. Tada su na društvenim mrežama krenule teorije zavjere o stanju Kate, a potom je princeza šokirala javnost saopćivši svijetu da boluje od raka.

Kensingtonska palača saopćila je da neće objavljivati ​​pojedinosti o tome koju vrstu raka princeza ima ili u kojem je stadiju raka te je zamolila sve da ne nagađaju.