Liječi se od raka
13

Kate Middleton najavila povratak: Evo gdje bi se princeza trebala pojaviti nakon šest mjeseci

N. C.
Kate Middleton
Kate Middleton
Kate Middleton službeno se u javnosti nije pojavila od Božića, a kako tvrde britanski mediji, uskoro bi mogla izaći iz kuće i to zbog važnog razloga.

Kate razmatra opciju pojavljivanja u Londonu na obilježavanju službenog rođendana kralja Charlesa, koji je 15. juna.

Iako je rođen 14. novembra, službene rođendanske proslave monarha su često bile na dan kada im zapravo nije rođendan, pogotovo ako nisu rođeni ljeti. Ta se ceremonija naziva "Trooping the Color" i obilježava monarhov službeni rođendan već više od 260 godina. Charlesu će ovo biti prvo pojavljivanje na tom događaju u funkciji kralja.

Kate je poslala pismo Irskoj gardi, čija je kraljevska pukovnica. Istaknula je kako je ponosna na cijelu pukovniju uoči Pukovničke smotre i ispričala se što je propustila probu za "Trooping the Color".

"Cijenim sve koji su 'Trooping the Color' vježbali mjesecima ove godine i uložili mnoge sate kako bi bili sigurni da su njihove uniforme i vježbe besprijekorne. Čast mi je biti vaša pukovnica i jako mi je žao što ne mogu pozdraviti ovogodišnju smotru. Molim vas, prenesite moje isprike cijelom puku. Nadam se da ću vas uskoro ponovno moći predstavljati. Proslijedite moje najljepše želje i puno sreće svima koji su uključeni", dodala je Kate.

Upravo zbog riječi 'nadam se da ću vas uskoro ponovno moći predstavljati' izdvajaju se kao naznaka da bi se princeza mogla vratiti u javnost, iako njeno pojavljivanje nije potvrđeno.

Sve glasnija su šuškanja kako bi mogla iznenaditi cijeli svijet i doći na ceremoniju. Povratak se očekuje jer se radi o važnom događaju, a to bi bila i svojevrsna javna podrška kralju jer se oboje bore protiv raka.