Za božićne čestitke
47

Kate Middleton i princ William pozirali sa svojom djecom

Klix.ba
Kensingtonska palača objavila je fotografiju Kate i Williama s njihovo troje djece, prinčevima Georgeom i Loisom i princezom Charlotte. Na fotografiji su vojvoda i vojvotkinja od Cambridgea obučeni u cesual stilu.

Pozirali su na velikoj grani drveta nasmijani i sretni.

Svi oni koji su vidjeli fotografiju namjenjenu za božićnu čestitiku pohvalili su istančani ukus vojvotkinje Kate, ali i cijele obitelji. Princ William izgleda presretno što se njegova porodica okupila oko njega.

"Vojvotkinja i vojvoda sa zadovoljstvom su podijelili novu fotografiju svoje porodice", piše na Instagram profilu Kensingtonske palače.

Fotografiju je snimio Matt Porteous. Također, Palača je objavila do sada neobjavljenu fotografiju s vjenčanja Kate i Williama na kojoj zaljubljeni gledaju u vatromet u Windsoru.

Foto: Instagram
Foto: Instagram

Fotografije su dospjele u javnost baš u momentu kada su se pojavile spekulacije da postoji netrpeljivost između dva kraljevska para. No, PR kraljevske porodice Katie Nichooll kaže kako svađa među braćom i njihovim ženama neće uticati na proslavu Božića.

"Parovi će Božić proslaviti u Sandringhamu gdje će kraljica biti domaćin. Znate, kraljevska porodica je jednaka kao i druge, u kojima ima i problema i svađa, no bar za Božić prinčevi WIlliam i Harry će zakopati ratne sjekire", rekla je Nichooll i navela da među njima ne postoji ozbiljna svađa nego razmirice te da su njih dvojica i dalje nevjerovatno bliski.