Bio u centru pažnje
74

Kate Middleton i princ William komentarisali Louisove nestašluke: Neko se posebno proveo

N. O.
Foto: Twitter
Foto: Twitter
Kate Middleton i princ William u objavi na društvenim mrežama osvrnuli su se na proslavu 70. godina vladavine kraljice Elizabete, a nisu mogli poreći činjenicu da je njihov najmlađi sin, princ Louis, "ukrao show" tokom događaja proteklog vikenda.
Vojvoda i vojvotkinja od Cambridgea završili su četiri dana svečanosti tako što su u ponedeljak podijelili objavu na društvenim mrežama u kojoj su prokomentarisali i nestašluke četvorogodišnjaka.

"Kakav fantastičan vikend slavlja", napisao je par na svojim zvaničnim profilima.

"Vidjeti ljude širom nacije kako se okupljaju s porodicom, prijateljima i voljenima bilo je izuzetno posebno. Hvala svima koji su se pojavili da pokažu svoju zahvalnost kraljici i njenom inspirativnom 70-godišnjem vodstvu. Od mase okupljenih do zajednica koje su organizovale ulične zabave širom zemlje, nadamo se da ste imali vikend za pamćenje", poručili su.

"Svi smo se proveli nevjerovatno, posebno Louis...", dodali su uz emoji prevrnutih očiju.

Poruka je potpisana inicijalima para, što ukazuje da je došla direktno od njih. Serija fotografija koja prati objavu sadrži crno-bijelu fotografiju Williama kako šeta s Louisom tokom događaja Trooping the Colour.

Louis je prisustvovao događajima u četvrtak i učestvovao u vožnji kočijom sa svojim bratom i sestrom, princom Georgeom i princezom Charlotte. U jednom trenutku, oduševljeno je mahnuo publici prije nego što je Charlotte pokušala da ga zaustavi.

Za tu priliku, Louis jenosio isto mornarsko odijelo koje je 1985. njegov otac nosio za događaj Trooping the Color kada je imao dvije godine.

Tokom proslave, Louis se pridružio svojoj porodici na balkonu u palati kako bi posmatrao let Kraljevskog ratnog vazduhoplovstva. Napravio je mnoge komične izraze lica koji su zavladali društvenim mrežama. Fotografija na kojoj pokriva uši i viče pored kraljice brzo je postala meme.

Louis je u nedjelju ponovo postao viralan kada je njegova porodica prisustvovala posljednjem danu proslave. Napravio je brojne smiješne grimase dok ga je majka pokušavala izgrditi.