Glumica za "Elle"
0

FOTO / Kate Hudson: Uz dvoje djece moj život postaje sve teži

Sarajevo-x.com
Da joj majčinstvo prija, glumica Kate Hudson pokazala je u zanimljivom editorijalu za magazine "Elle" u kojem je blistala.
Hudson, koja je prije četiri sedmice rodila sina iz veze sa pjevačem grupe Muse, Mattom Bellamyjem, kazala je "Elleu" da se ne žuri da ponovo stane pred oltar.

Kate je bila udata za Chrisa Robinsona sa kojim ima sedmogodišnjeg sina Rydera.

"Korak po korak. Želimo jedno vrijeme uživati u prinovi", kazala je 32-godišnja glumica.

No, priznala je i da sa dvoje djece njen život postaje sve teži. Smatra da će joj sada biti puno teže uskladiti poslovne sa porodičnim obavezama, ali, kaže, kako se ne žali na svoj "ludi" raspored.

"Život teče. Ne bih željela postati osoba koja se stalno žali kako joj je život lud. Ako se potrudite, sve može savršeno funkcionisati", kaže Kate.

Do sada se Kate oslanjala na savjete svoje majke, legendarne glumice Goldie Hawn o tome kako uskladiti privatni život i karijeru i ne propuštati važne momente u odrastanju djece.

"Moji roditelji su dozvoljavali meni i mom bratu da imamo slobodu i budemo ono što jesmo, te da donosimo vlastite odluke, makar one bile pogrešne. Nadam se da ću i ja biti tako uspješna u odgoju svoje djece", kazala je Kate.

Glumica je u "Elleu" predstavila i dio kolekcije nakita koji dizajnira sa prijateljicom Laurie Lynn Stark. Kolekcija nazvana CH+KH inspirirana je Kateinom ljubavlju prema staromodnim komadima iz 70-ih.