Prizor mu se nije dopao
38

Kate Hudson pozirala u toplesu dok ispija jutarnju kafu, pažnju ukrao komentar njenog brata

I. B.
Kate Hudson (Foto: Instagram)
Kate Hudson (Foto: Instagram)
Američka glumica Kate Hudson počastila je pratitelje na društvenim mrežama opuštenim jutarnjim izdanjem gdje se nije trudila sakriti previše. Oglasio se i njen brat koji je na simpatičan način dao do znanja da nije oduševljen prizorom koji vidi.

Hudson je oduvijek plijenila pažnju svojom ljepotom i vitkom linijom, a svojevremeno je dospjela i na listu "100 najljepših ljudi na svijetu". Čini se da i danas uspijeva opravdati tu titulu.

Na fotografiji koju je podijelila na svom Instagramu, zvijezda je pokazala kako uživa u jutarnjim trenucima. Ispijajući kafu, pozirala je bez šminke i u toplesu, dok je valovima duge plave kose prekrila gole grudi.

"Sunce je izašlo", napisala je glumica koja je za nekoliko dana skupila gotovo pola miliona lajkova.

Iako je svojim izdanjem izazvala oduševljenje i brojne komplimente koje su joj udijelile i Paris Hilton, Michelle Pfeiffer, Selma Blair i druge zvijezde, njenog brata Olivera nije fascinirao prizor koji vidi.

"Ne", napisao je on kratko.

Oliverov komentar brzo je postao hit
Oliverov komentar brzo je postao hit

Njegov sarkastični komentar odmah je izazvao brojne reakcije, a mnogi su se složili kako je bratsko-sestrinska ljubav "posebna" te da je Oliverova reakcija simpatična.

"Braća su uvijek zaštitnički nastrojena prema sestrama. Ja imam dvojicu i ponašaju se kao da imam 5 godina, a ustvari mi je 40", napisala je jedna korisnica.

Inače, 43 godišnja glumica i njen dvije godine stariji brat vrlo su bliski, a često se šale u javnosti i na društvenim mrežama gdje Oliver uglavnom "ismijava" svoju sestru.

"Imamo zanimljivu dinamiku. Imali smo uzbudljivo djetinjstvo i bez obzira na to koliko je sukoba bilo, uvijek smo bili vrlo bliski", objasnila je glumica jednom.

Kate i Oliver su djeca Goldie Hawn i Billa Hudsona koji su se razveli dok su oni još bili djeca. Brat i sestra nemaju kontakt sa ocem, a odgojili su ih Goldie i njen dugogodišnji partner Kurt Russel kojeg smatraju svojim ocem.