Showbiz
0

Kate Hudson i Chris Robinson se razvode

FENA
Glumica Kate Hudson i rock zvijezda Chris Robinson razvode se nakon što su u braku proveli gotovo šest godina, objavio je u utorak časopis People.

Hudson (27), kći je Goldie Hawn, a glumila je u filmovima kao što su "Almost Famous", "You, Me and Dupree" i "Kako izgubiti dečka u 10 dana". Robinson (39) vođa je rock banda The Black Crows. Par se vjenčao 31. decembra 2000. godine i imaju dvogodišnjeg sina Rydera Russella.

Brak im je, prema pisanju tabloida, već duže vrijeme u krizi, a neki su čak tvrdili da se raspao u augustu 2004. godine.

Hudson je opovrgla te navode, no nekim je svojim komentarima početkom godine dala naslutiti da nešto nije u redu. "Niko se ne bi trebao vjenčati očekujući da će brak biti bajka", izjavila je Hudson magazinu Elle.

Listu Acces Hollywood rekla je kako ne vjeruje u monogamne veze. Iako je tada tvrdila kako se ne namjerava razvesti od Robinsona, rekla je da bi, kada bi je varao, bilo bolje da to ne zna. "Samo pazite da vas ne uhvate", savjetovala je poznata glumica čitateljima.