Osjetila povezanost
78

Kardashian uvjerena da je njen sin reinkarnacija njenog pokojnog oca

DP
Američka reality zvijezda Kim Kardashian tvrdi da nekoliko dokaza navodno potvrđuju njenu sumnju, odnosno uvjerenje da je njen sin reinkarnacija njenog pokojnog oca.

Obožavatelji reality emisije Kardashians znaju da Kim Kardashian nije stran odlazak kod medija i vidovnjaka. Nekoliko puta su se sestre Kardashian pojavile u emisijama vidovnjaka. Postoji jedna stvar koju mediji stalno govore Kim, a to je da je njen sin Psalm West reinkarnacija njenog pokojnog oca, Roberta Kardashiana Starijeg. Nekoliko stručnjaka za paranormalno joj je reklo da osjeća jaku vezu između njenog pokojnog oca i Psalma.

"Moj osmomjesečni sin Psalm je vjerovatno najsretnija beba na planeti. On se uvijek smije i uvijek je sretan. U emisiji Kardashians smo prikazali naš boravak na Baliju, pa su obožavatelji sigurno vidjeli kada mi je prišla slijepa žena medij. Ona me je uhvatila za ruku i rekla mi da ću imati još jednog sina koji će biti reinkarnacija mog oca Roberta", objašnjava Kim.

Reality zvijezda je osim ovog opisala i iskustvo bebine dadilje, koja je potpuni stranac, a opet je osjetila povezanost Psalma s njegovim pokojnim djedom.

"Morala sam hitno otići izvan grada i zaista mi je bila potrebna dadilja koja će ga pričuvati. Međutim, ona je morala ići na jednu proslavu rođenja i nije ga mogla pričuvati. Rekla sam joj da može i njega povesti bez problema, ako joj to ne smeta. Zaista mi je bila potrebna pomoć, pa je ona pristala i odvela ga sa sobom. Na toj zabavi joj je prišla žena i pitala je li to njena beba, na šta je ona dogovorila da nije. Zatim je žena zamolila da prenesi majci djeteta da je njen sin reinkarnacija jednog člana njene porodice", ispričala je Kim.

Starleta tvrdi da njoj i njenoj porodici nije bio potreban medij kako bi potvrdio ovu informaciju, jer su svi članovi porodice osjetili tu povezanost. Priče medija su se poklopile sa svime što su Kardashiani već vidjeli svojim očima, poput činjenice da je Psalm ljevoruk. Rekla je i da nije vjerovala u reinkarnaciju sve dok nije obratila pažnju na sve sličnosti između sina i njenog pokojnog oca, prenosi Instyle.