Otišli predaleko
23

Kanye West uklonio sve uvredljive objave koje je javno upućivao Kim Kardashian

I. B.
Kanye West i Kim Kardashian
Kanye West i Kim Kardashian
Svađe Kim Kardashian i Kanye Westa otišle su toliko daleko da su s prepucavanjima nastavili i javno. Ipak, reper je sada donio odluku da ukloni sve uvredljive objave koje je danima upućivao Kim.
Višemjesečne tenzije eksalirale su u petak kada je Kanye javno prozvao Kim jer je dozvolila njihovoj 8-godišnjoj kćerki North da ima nalog na TikToku.

Nakon brojnih ljutitih objava, u kojima je, između ostalog doveo u pitanje kakva je Kim kao majka te njene roditeljske izbore, Kanye je obrisao sve objave koje imaju veze sa njegovom bivšom suprugom.

U posljednjim objavama, reper je čak istakao kako je Kim probala oteti jedno od njihove djece te kako ga je nazivala ovisnikom i lopovom.

"Kim me optužila da sam naručio njenu likvidaciju, da se drogiram i da sam lopov. A ja nemam ni broj njenog telefona", napisao je između ostalog.

Kanye je već ranije izrazio nezadovoljstvo istom situacijom, ne skrivajući da mu smeta jer Kim dozvoljava njihovoj 8-godišnjoj kćerki North da se šminka.

"Ovo je moj prvi razvod, molim vas, recite mi šta trebam učiniti s činjenicom da je mojoj kćerki dozvoljeno da ima TikTok protiv moje volje", napisao je u prvoj javnoj prozivci upućenoj Kim.

Kim koja je šutjela mjesecima, nije ostala imuna nakon ovih objava, a zatim se na svom Instagramu oglasila i, između ostalog, objasnila kako Kanyeovi stalni napadi štete djeci više od bilo kakve aplikacije.

Njihova prepucavanja na društvenim mrežama pratili su milioni ljudi, a mnogi su se složili kako roditelji četvero djece ne trebaju ovako riješavati svoje probleme.