Zubi od titana
199

Kanye West se nasmijao i pokazao protezu od 850.000 dolara

D. J.
Screenshot: YouTube
Screenshot: YouTube
Reper Kanye West početkom ove godine uklonio je sve zube i zamijenio ih protezom od titana.

Reper je potrošio oko 850.000 dolara na tu stomatološku operaciju. Nedavno je gostovao u jednoj emisiji gdje se nasmijao.

Inspiraciju za novi izgled Kanye je pronašao u liku "Jaws" iz filmova o Jamesu Bondu kojeg je igrao glumac Richard Kiel. Lik je poznat po svojoj visini od 2.18 m i svojim metalnim zubima.

Podsjetimo, West, koji je promijenio ime u Ye, u decembru 2022. se oženio s Biancom Censori, arhitekticom u svojoj tvrtki Yeezy, manje od mjesec dana nakon što je okončan njegov razvod od Kim Kardashian.

Te je godine West izgubio niz ugovora o partnerstvu s Adidasom i drugima, nakon niza antisemitskih komentara, uključujući i onaj da su Židovi "pokušali uhvatiti svakoga ko se protivi njihovom planu."

Ipak, ove je godine doživio karijernu renesansu nakon izdavanja albuma Vultures i suradnje s pjevačem Ty Dolla $ignom. Album se našao na vrhu američke top-liste te je proizveo globalni hit Carnival, koji je također bio na prvom mjestu u SAD-u.

U decembru 2023. West se ispričao za antisemitske primjedbe napisavši na hebrejskom na društvenim mrežama: "Duboko žalim zbog bilo kakve boli koju sam možda prouzročio... Predan sam ispravljanju štete i promicanju jedinstva."