Već potrošio milion dolara
1

Kanye West priprema rođendansku proslavu za Kim

Klix.ba
Kim Kardashian i Kanye West (Foto: AFP)
Kim Kardashian i Kanye West (Foto: AFP)
Reper Kanye West je potrošio milion dolara za poklone i proslavu rođendana svoje djevojke Kim Kardashian. Starleta svoj 32. rođendan slavi narednog mjeseca, a West je većinu novca dao na dizajnersku odjeću. Pored toga, on provodi mnogo vremena sa njenom porodicom kako bi bio siguran da sve vezano za proslavu rođendana ide po planu.

"Kim je veoma potištena zbog činjenice da puni 32 godine, da iza sebe već ima dva propala braka i da nema djece. Zbog toga on želi napraviti nešto zaista posebno. Pored toga, ovo joj je prvi rođendan koji će provesti zajedno kao par. Iako Kanye nikada nije imao problema sa trošenjem novca na ženu koju voli, ovoga puta je zaista nadmašio sam sebe. Iz svake prodavnice izlazi sa kesama punim poklona", rekao je izvor blizak paru za The Sun.

West je organizovao i putovanje na Pine Cay, ostrvo u grupi Turks i Keikos. Sa njima će ići i nekoliko bliskih prijatelja. Tokom boravka na ostrvima, hranu će im pripremati šef hotela sa pet zvjezdica.

Među rođendanskim poklonima je i torba Prada, koja je napravljena po narudžbi i na kojoj se nalaze slova KK, dijamantska narukvica i Chanelova haljina.