"To me čini sretnim"
38

Kanye se hvalio skoro potpunom golom Biancom: Objavljivat ću svoju ženu koliko god želim

I. S.
Screenshot: Instagram
Screenshot: Instagram
Kanye West je ponovo šokirao fanove objavivši gotovo potpuno golu Biancu Censori. Reper se nakon brojnih kritika oglasio te poručio da će objavljivati svoju ženu koliko god želi.

"Još uvijek kralj", naveo je u opisu snimka iz kluba na kojem Bianca nosi bodi koji je jedva prekrio njene intimne dijelove.

"Više ne smijem ni otvoriti Instagram u javnosti", "Vrati se Isusu", "Bolesno je to što uživaš u tome da je ponižavaš", "Bianca, trepni dvaput ako ti je potrebna pomoć", neki su od komentara.

Ovaj isti snimak je podijelio triput na svom profilu, što je također zbunilo fanove.

"Samo želim reći svima da sam svoju ženu namjerno objavio triput. Objavio sam album, a ljudi i dalje u komentarima pišu: 'Zašto objavljuješ svoju ženu?'. Zato što me ona čini sretnim. Zbog toga ste i svi zadovoljni mojom muzikom, zato što sam ja sretan. Shvatate li šta govorim?", upitao je.

Zatim je fanovima rekao da ne bi trebali govoriti ništa negativno.

"Ako vam se ne sviđa moj profil i to što objavljujem, je-ite se, ozbiljno. Ostavite mene, kralja, na miru. Boli me briga, brate. Objavljivat ću svoju ženu koliko god želim. Objavljujte svoje žene na je-eni Instagram", dodao je.

Izvori za američke medije su ranije naveli da je Kanye zabranio Bianci korištenje društvenih mreža te naveo kako je to učinio da je zaštiti od negativnih komentara. No, njeni prijatelji tvrde kako on manipuliše njome.

"Objavljuje golotinju kako bi je mogao nastaviti kontrolisati. To je uznemirujuće. Time što je isključuje od ostatka svijeta, dovodi do toga da postaje sve više izolirana", između ostalog su naveli.