Kontroverzni par
0

Kanye i Bianca nastavljaju dizati prašinu, u tržnom centru svlačio njene štrample i dodirivao je

I. S.
Foto: Twitter
Foto: Twitter
Kanye West i Bianca Censori su po ko zna koji put uspjeli privući pažnju javnosti. Ona je bila u oskudnom izdanju dok ju je on dodirivao.

Fotografisani su u tržnom centru The Grove u Los Angelesu. Bianca je nosila top, štrample i štikle. Reper je u jednom trenutku svukao njene štrample i dodirivao je po stražnjici. Nisu obraćali pažnju na prisutne fotografe.

Nakon navoda da je Kanye u lošim odnosima s Biancinom porodicom jer je pokušava kontrolisati, Daily Mail je objavio kako on nastoji izgladiti odnose s njenom majkom.

Foto: Twitter
Foto: Twitter

Izvor je za spomenuti medij početkom ovog mjeseca kazao da Biancin otac Leo želi sjesti s Kanyeom i pitati ga kako može paradirati njome kao da je goli trofej.

"Želi ga pitati šta bi uradio kada bi se njegove kćerke North i Chicago u javnosti pojavile polugole, a da to njihovi muževi odobravaju", kazao je.

Biancin otac je jedan of najpoznatijih kriminalaca u Australiji. On je 1982. godine bio u zatvoru zbog posjedovanja pištolja i municije. No, čini se kako Bianca uopće nije zabrinuta zbog porodičnih problema.