Michelle Obama savjetuje
0

'Kako pronaći onog pravog'

Sarajevo-x.com
Supruga američkog predsjednika Michelle Obama krasit će naslovnu stranu sljedećeg izdanja magazina 'Glamour'. No ovog puta neće biti riječi o modi ili stilu oblačenja prve dame Amerike. Naime, u ovom izdanju Michelle daje savjete mladim djevojkama uz pomoć kojih će moći lakše odabrati 'onog pravog'.

"Fizički izgled je bitan, no ne zadugo. Bitno je kakva je ko osoba. Ne tražite dečka na osnovu titule koju ima ili bankovnog računa. Pogledajte u njegovo srce, dušu... Kada izlaziš s nekim dečkom s njim se uvijek trebaš osjećati lijepo... Nipošto ne treba izlaziti s nekim s kim niste sretni i s nekim ko vas ne upotpunjava", neki su od tih savjeta iz intervjua sa Michelle Obamom, objavili su američki mediji.

Po svemu sudeći zanosna supruga američkog predsjednika je i živjela tačno onako kako savjetuje i drugim djevojkama. Ona se za Baracka nije udala zbog novca.

Prije no što su postali predsjednički par, štaviše, imali su brojnih finansijskih problema, no uspjeli su održati svoj brak, a sve to zahvaljujući razumijevanju, poštovanju i iskrenoj ljubavi koja je dolazila iz srca i duše.