Texts from Hillary
3

Kako Hillary Clinton šalje zafrkantske poruke slavnima

FENA
Američka državna sekretarka Hillary Clinton dobro je prihvatila novu web-stranicu koja parodira njeno slanje tekstualnih poruka.

Pokretnuta prošle sedmice, stranica Texts from Hillary postala je iznimno popularana u američkim političkim krugovima, izvještava u srijedu BBC.

Stranica se vrti oko fotografije Hillary Clinton s tamnim naočalama u vojnom avionu, kako šalje "zafrkantske" SMS poruke slavnim osobama i političarima. Ona je pozvala dvojicu kreatora stranice u State Department i predala im vlastite priloge za tu šaljivu stranicu.

Stranica pokazuje Clinton kako šalje kratke duhovite odgovore svome suprugu, predsjedniku Baracku Obami, bivšoj republikanskoj potpredsjedničkoj kandidatkinji Sarah Palin i drugima.

Na jednoj slici, Barack Obama je uz smijeh u poruci pita što bi ona htjela. "Upravljati svijetom", odgovara Clinton uz strogi izraz lica.

Tvorci Adam Smith i Stacy Lambe, savjetnici za komunikacije iz Washingtona, otišli su u State Department u utorak nakon što ih je kontaktiralo osoblje Hillary Clinton, rekavši im da državna sekretarka stranicu smatra urnebesno smiješnom.

"Mislili smo da će to biti smiješno nama dvojici. Kad smo to čuli od osoblja Clinton, obojica smo bili šokirani", izjavio je Smith.

Državna sekretarka upoznala ih je i potpisala primjerke vlastitih priloga za Texts from Hillary, uz poruku "Hvala za mnoge LOLZ, Hillary 'Hillz'".