Zato što je lijep
5

Kada bi morao poljubiti muškarca, Russel Brand bi izabrao Biebera

Klix.ba
Engleski glumac i komičar Russel Brand je izjavio da bi, ako bi bio primoran poljubiti nekog muškarca, odabrao pjevača Justina Biebera.

Brand, koji u filmu "Rock of Ages" dijeli jedan strasven trenutak sa kolegom Alecom Baldwinom, je nedavno dao intervju za Cosmopolitan.

Kada su ga pitali koga bi izabrao umjesto Baldwina za snimanje scene, Brand je rekao: "Stvarno ne bih volio poljubiti ni jednog muškarca u usta. Kada vidim muška usta, osjećam se grozno. Ali recimo hipotetički, šta će se desiti ako odbijem to da uradim?"

Kada su mu rekli da bi imao prislonjen pištolj na glavu, Brand je rekao: "Nikada ne pregovaram sa teroristima, radije bih umro. Radije bih umro, nego pokleknuo pred tim ljudima."

Nakon kratke pauze, Brand je nastavio: "Hmmm...ne znam koga bi volio poljubiti. Volim muškarce koji izgledaju kao žene. One pravo lijepe. Pa onda ako moram poljubiti muškarca, dajte mi nekog hermafrodita ili nekoga ko se oblači kao žena, transeksualca ili transvestita. Ili mi jednostavno dovedite nekoga lijepog, kao što je to Justin Bieber."