Brad Pitt
0

'Kad imaš šestero djece, neko uvijek piški po tebi'

Sarajevo-x.com
Foto: Reuters
Foto: Reuters
Poznati glumac Brad Pitt priznao je da teško izlazi na kraj sa svojom mnogobrojnom djecom i da ponekad nema vremena ni da se istušira.

Brad Pitt, 46-godišnji glumac i jedan od najpoželjnijih muškaraca na svijetu otkrio je da često ostane sam sa djecom, te da tad nije nimalo poželjan niti ima vremena da misli na izgled.

Glumac je otac troje biološke djece koje ima s partnericom, također slavnom glumicom Angelinom Jolie, a par ima i troje usvojene djece.

Prilikom čuvanja blizanaca Vivienne i Knoxa, (11 mjeseci), Shiloh (3), Zahara (4), Pax (5) i Maddoxa (7) glumac često ne zna gdje mu je glava.

'Imam šestero djece, čovječe...neko stalno piški po meni. Još je gore to što nemam vremena ni da se istuširam', izjavio je glumac novinaru magazina Sunday People.

Nakon dugogodišnjih veza s glumicama Gwyneth Paltrow i Jennifer Aniston koje, navodno nisu željele djecu s slavnim glumcem, Pitt se smirio uz 12 godina mlađu holivudsku ljepoticu Angelinu Jolie.

Bogati par zajedno odgaja djecu, ali vjenčanje još nije na pomolu. Angelina Jolie koja je dosad bila udana dva puta, izjavila je da joj brak na papiru ne znači ništa, te da joj je mnogi važnije što ona i Pitt imaju iste interese u životu.