"Poštujem tvoju zemlju"
290

Justus Reid se požalio da su mu u Zagrebu skinute beogradske tablice i izgreban auto: Treba te biti sram

I. S.
Screenshot: Instagram/justus_reid
Screenshot: Instagram/justus_reid
Američki tiktoker Justus Reid se požalio na neprijatnu situaciju koju je doživio u Zagrebu - njegov automobil je izgreban te su skinute beogradske tablice.

"Za osobu koja mi je ukrala tablicu i sinoć izgrebala auto ključem - upozorili su me na ljude poput tebe. Rekli su mi ako voziš auto s beogradskim tablicama u Zagrebu, oštetit će ga, izgrebat će ti boju, razbiti prozore, ali ja im nisam vjerovao. Mislio sam da je Hrvatska bolja od toga. Uvijek pokušavam promovisati zajedništvo između zemalja na Balkanu - Srbije i Hrvatske...", započeo je.

Dodao je da su obje zemlje bile dobre prema njemu te da je onda došao on.

"Misliš da si domoljub time što činiš štetu svom susjedu? Ne. Ti ne predstavljaš Hrvatsku. Sada umjesto da si napravio štetu Srbiji ili Srbinu, to su učinio Amerikancu koji ima samo poštovanje prema tvojoj zemlji. Treba te biti sram. Yugo je van ceste sljedećih nekoliko dana", rekao je.

Justus živi u Južnoj Dakoti. Postao je popularan kada je na TikToku počeo objavljivati izvedbe balkanskih pjesama.

On je 2022. učestvovao u hrvatskom takmičenju "Supertalent". Kako je otkrio za tamošnje medije, prvu pjesmu koju je naučio bila je "Ako te pitaju" Petra Graše, dok na njegovom profilu možemo pronaći i pjesme Halida Bešlića, Marije Šerifović i drugih.