Amerikanac na Balkanu
235

Justus Reid napokon našao stan i ne živi u Yugu: Nisam više beskućnik

D. J.
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Nakon što je nedavno doživio neugodnost u Zagrebu gdje mu je netko ukrao beogradske tablice i isparao auto, američki influencer Justus Reid otkrio je da više ne živi u Yugu.

Justus je u videu objavljenom na svom Instagram profilu otkrio da je nakon devet mjeseci koje je proveo u zlatnom Yugu obilazeći Balkan, napkon našao stan.

"Više nisam beskućnik", kazao je ponosno te pokazao da je svojim prijateljima pripremio tjesteninu sa sirom i riblje štapiće.

Jednu njegovu pratiteljicu je zanimalo "od čega je kupio stan?", a njen komentar je privukao pažnju Justusovih fanova.

"Dobro došli u 21. stoljeće gdje vam je potreban mozak i internet da bi zarađivali novce", "Od vaših komentara i lajkova", "Šta te boli briga, je l' uzeo od tebe novce pa kupio? Čovjek dođe iz Amerike pohvali sve dobro na Balkanu i pokušava dobro prikazat o nama i ti pitaš od čega. Sigurno je uzeo iz tvojih usta pa sebi stavio", neke su od reakcija na komentar o kupovini stana.

Justus nije otkrio u kojoj balkanskoj zemlji se nalazi stan, a za naš portal je ranije govorio o tome po čemu se izdvajaju države s ovih prostora.

"Slovenija me najviše podsjeća na Ameriku, ali Hrvatska je ljepša. U Srbiji je jako zabavno, uvijek imam sjajne priče kad se vratim iz Beograda. Što se tiče BiH... Vi imate najbolju hranu, tu Bosna pobjeđuje. 10 od 10. I toliko različitih vrsta ljudi, toliko toga za vidjeti i raditi... I nije skupo. Jeftina hrana, dobra hrana i dobri ljudi", rekao je Justus za Klix.ba.