Previše popio
21

Justin Timberlake se izvinio supruzi jer se držao za ruku s drugom ženom

M. A.
Justin Timberlake (Foto: EPA-EFE)
Justin Timberlake (Foto: EPA-EFE)
Justin Timberlake se izvinio supruzi Jessici Biel nakon što je snimljen kako se drži za ruku s kolegicom Alishom Wainwright, piše BBC News.

"Previše sam popio tu noć i žalim zbog svog ponašanja. Trebao sam se bolje ponašati", napisao je, između ostalog, popularni pjevač i glumac u emotivnom postu na svom Instagram računu.

Ovaj 38-godišnjak je dodao da želi jasno poručiti javnosti da se između njega i glumice Alishe Wainwright ništa nije dogodilo.

Justin Timberlake je u novembru snimljen kako se drži za ruku s navedenom glumicom dok su zajedno pili na balkonu jednog ugostiteljskog objekta u New Orleansu.

Timberlake i Wainwright su bili u ovom američkom gradu na setu predstojećeg filma "Palmer" u kojem igraju ljubavnike.

"Držim se podalje od tračeva koliko god mogu, ali zbog svoje porodice osjećam da je važno razjasniti nedavne glasine koje vrijeđaju ljude koje volim", dodao je na Instagramu.

Podsjećamo da je Justin Timberlake u braku s glumicom Jessicom Biel od 2012. godine s kojom ima četverogodišnjeg sina Silasa.

"Izvinjavam se svojoj nevjerovatnoj supruzi i porodici što sam ih doveo u neugodnu situaciju. Trebaju znati da sam fokusiran na to da budem što bolji muž i otac", zaključio je Timberlake.