Showbiz
0

Justin Timberlake na dodjeli Zlatnog globusa ponizio Princea

FENA
Na dodjeli Zlatnih globusa, pjevač Justin Timberlake narugao se kolegi i dobitniku zlatnog kipića Princeu, te mu tako vratio za "poniženje" koje mu je kontroverzni umjetnik priredio prošlog ljeta.

Princeova pjesma "Song Of The Heart" proglašena je najboljom pjesmom iz filma, a riječ je o adaptaciji Princeovog hita "Kiss" za potrebe animiranog filma "Happy Feet". Nagradu mu je trebao uručiti Justin Timberlake, no Prince se "zbog gužve" nije pojavio na vrijeme. Mlađi kolega to je iskoristio pa se odlučio zlonamjerno našaliti na Princeov račun.

"Izgleda da Prince nije mogao doći", rekao je, čučnuo iza mikrofona kako bi se narugao Princeovoj visini od jedva 160 cm i piskutavim glasom dodao: "pa ću je ja prihvatiti u njegovo ime". Nije se baš proslavio, jer mu je publika u dvorani mlakim pljeskom poručila kako im je Prince ipak draži.

Osveta je to za Princeovu izjavu na after partyu prošlogodišnje dodjele nagrada Emmy, kad je, šaleći se na račun Justinove pjesme "SexyBack" rekao: "Tko je god rekao da se vraća seksepil, trebao bi znati da nikad nije ni otišao!"