Showbiz
2

Justin Bieber: Žao mi je što sam bio arogantan

Klix.ba
Justin Bieber (Foto: AFP)
Justin Bieber (Foto: AFP)
Pop zvijezda Justin Bieber uputio je izvinjenje javnosti zbog svog ponašnja u posljednje vrijeme, ističući da ostavlja iza sebe arogantno i uobraženo ponašanje.

Pjevač je ostavio ovaj komentar uz dvominutni video koji je postavio na Facebooku. Dvadesetogodišnjak je rekao kako se "plaši toga šta ljudi misle o njemu".

Imidž pjevača je narušen incidentima među kojima su neoprezna vožnja, bacanje jaja na kuću komšije i navodno vrijeđanje u incidentu sa fotografom.

"Nisam htio ispasti arogantan ili uobražen ili onakav kakav sam bio proteklih godinu i po dana. Nisam ta osoba koja sam se pretvarao da jesam", rekao je kanadski pjevač u klipu.

Bieber je imao nervozno gostovanje u showu Ellen DeGeneres u srijedu nakon čega je postavio ovu poruku. Kazao je da je ovakvo njegovo ponašanje bilo maska njegovog emotivnog stanja.

"Bilo je dosta emocija, mladost, odrastanje u biznisu je teško, odrastanje općenito je teško", kazao je.

Bieber je trenutno na uvjetnoj kazni u Los Angelesu zbog vandalizma, odnosno zbog bacanja jaja na kuću komšije 2014. godine. Ovo je bio prvi konkretan pravni problem zvijezde. Uhapšen je i optužen i za vožnju pod utjecajem alkohola prošlog januara u Miamu Beachu. Bieber je optužen i za prekršaj i opasnu vožnju u kanadskom gradu Ontario u augustu u i trenutno čeka suđenje za ovaj slučaj.