Završila u bolnici
60

Justin Bieber zabrinuo se za suprugu, plakao i ponavljao da je ne smije izgubiti

I. B.
Justin Bieber jako se zabrinuo zbog zdravstvenog stanja svoje supruge (Foto: Instagram)
Justin Bieber jako se zabrinuo zbog zdravstvenog stanja svoje supruge (Foto: Instagram)
Nakon što je njegova supruga hospitalizovana zbog simptoma sličnim moždanom udaru, pjevaču Justinu Bieberu nije bilo nimalo svejedno, a izvor blizak njemu tvrdi kako ga je to podsjetilo da je treba svaki dan cijeniti.
Hailey je prije nekoliko dana primljena u bolnicu gdje su, nakon što je pretpjela simptome slične moždanom udaru, doktori utvrdili da ima ugrušak na mozgu.

Nedugo zatim, stanje se popravilo. Manekenka je puštena iz bolnice kući gdje se odmara i prima terapiju, no za para koji je u braku tri godine ovo je bilo izazovno iskustvo, a najviše se, tvrdi izvor, zabrinuo njen suprug Justin Bieber koji je od panika počeo i plakati.

"Čim se to dogodilo nastala je velika panika. Justin je počeo plakati, nikako ne očekivajući da će njegova mlada supruga imati simptome slične moždanom udaru. Poslao je poruke svima koje je znao da se mole za njeno zdravlje", otkrio je izvor za People.

Izvor je istakao kako je ova situacija "osvjestila" pjevača koji nije prestao ponavljati kako bi učinio sve za svoju suprugu.

"Bio je jako potresen. Ponavljao je da je ne smije izgubiti i da će učiniti sve za nju. Govorio je kako je Hailey njegov najveći oslonac, da ga je izvukla iz svijeta tame i kako je treba cijeniti svaki dan. Bio je to jedan od onih trenutaka koji nas podsjete na prolaznost života i na ono šta je zaista važno ", napomenuo je izvor.

Podsjećamo, nakon što je puštena iz bolnice, Hailey se oglasila na svom Instagramu.

"Iako je ovo bio najstrašniji trenutak u mom životu, doma sam i dobro sam. Zahvalna sam sjajnim doktorima i medicinskim sestrama koji su vodili brigu o meni. Hvala svima koji su mi se javili s lijepim željama", navela je 25-godišnja manekenka.