Napisao esej
6

Justin Bieber progovorio o slavi, upotrebi droga i depresiji

M. A.
Foto: EPA-EFE
Foto: EPA-EFE
Justin Bieber napisao je emotivni esej o tome kako je postao "najomraženija osoba na svijetu" zahvaljujući nizu loših odluka u svojim 20-im godinama, piše BBC News.

Zvijezda, koju je otkrio muzički menadžer Scooter Braun kada je imao samo 13 godina, priznao je da se teško drogirao i zlostavljao svoje djevojke.

"Postao sam uvrijeđen, nepošten prema ženama i ljut. Postao sam udaljen od svih koji su me voljeli. Ja sam se osjećao kao neko ko se nikada neće promijeniti", napisao je.

Kanadska zvijezda, koja se iskreno borila za očuvanje vlastitog mentalnog zdravlja, objasnila je kako su mu stalne pohvale u tinejdžerskim godinama izobličile pogled na život.

"Ja sam kao dječak od 13 godina iz malog grada postao toliko hvaljen i lijevo i desno. Milioni su govorili koliko me vole i koliko sam značajan. Čujete za ove stvari kao mladić i zapravo počinjete vjerovati u to", piše u eseju muzičara.

Ubrzo nakon objave na Instagramu, fanovi su preplavili sekciju za komentare na profilu Justina Biebera porukama podrške i ljubavi.

"Napravljene su pogreške, ali istina je da si pronašao svoj put nazad, na bolje mjesto", napisao je jedan ljubitelj lika i djela Justina Biebera.