Sad se može posvetiti karijeri
80

Justin Bieber presretan što je završio srednju školu

Klix.ba
Justin Bieber
Justin Bieber
Tinejdžerska zvijezda Justin Bieber konačno se može potpuno koncentrirati na svoju muzičku karijeru, budući da je završio srednju školu.

Uspio je to Bieber uprkos tome što je gotovo sve vrijeme školovanja putovao po svijetu i priskrbio 21 milion fanova samo na Twitteru. Za to je najviše zaslužna njegova majka, koja je insistirala na tome da Justin završi školu, prenosi The Sun.

Imao je, doduše, Justin privatnog učitelja koji je putovao s njim i podučavao ga između turneja, čime mu je omogućio da izgradi zavidnu karijeru.

"Položio sam svoj posljednji test u školi i sada sam slobodan! Bilo je teško učiti svaki dan", rekao je Justin novinarima. On je svoju karijeru započeo sa 14 godina, no, uprkos velikoj slavi od škole nije odustajao zbog svoje majke. "Moj način života omogućio mi je sasvim drugačiji pogled na život. Bio sam u mogućnosti putovati svijetom, a da sam normalno išao u školu, bio bih prinuđen puno pisati i čitati. No, ja se u tome zaista ne pronalazim, puno više volim biti vani", rekao je Bieber, čiji će treći studijski album biti objavljen u junu.