Imala ugrušak u mozgu
8

Justin Bieber ponovo govorio o supruginom zdravstvenom stanju: Znam da je Bog čuva

I. S.
Foto: Instagram/justinbieber
Foto: Instagram/justinbieber
Justin Bieber je na koncertu u Denveru ponovo govorio o zdravstvenom stanju supruge Hailey. Ona je prije nekoliko dana imala simptome moždanog udara.
"Većina vas vjerovatno zna šta se dogodilo mojoj ženi. Ona se sada osjeća dobro, jaka je. Međutim, cijela ova situacija me zaista uzdrmala. Uprkos svemu, znam da je Bog čuva", kazao je u snimku objavljenom na njegovom Instagram profilu. Neimenovani izvor je prije dva dana za magazin People otkrio kako je Justin reagovao kada je saznao šta se dogodilo:

"Čim se to dogodilo nastala je velika panika. Justin je počeo plakati, nikako ne očekivajući da će njegova mlada supruga imati simptome slične moždanom udaru. Poslao je poruke svima koje je znao da se mole za njeno zdravlje. Bio je jako potresen. Ponavljao je da je ne smije izgubiti i da će učiniti sve za nju."

Hailey je ranije kazala da su ljekari utvrdili da je imala ugrušak u mozgu zbog kojeg je došlo do manjka kisika. Trenutno se oporavlja u svom domu.

"Ovo je bio najstrašniji trenutak u mom životu. Kući sam i dobro se osjećam. Zahvalna sam sjajnim ljekarima i medicinskim sestrama koji su vodili brigu o meni. Hvala svima koji su mi se javili s lijepim željama", objavila je.