Otkazao i turneju
0

Justin Bieber pokazao kako sada izgleda nakon dijagnoze koja mu paralizirala lice

L. R.
Justin Bieber (Foto: EPA-EFE)
Justin Bieber (Foto: EPA-EFE)
Pjevač Justin Bieber nedavno je svom Instagram profilu podijelio kako njegovo lice izgleda nakon što mu je u junu prošle godine dijagnosticiran Ramsay Hunt sindrom.

Kanadska pop zvijezda objavila je video na svom Instagram storyju uz opis "Pričekajte". Na videu se pojavljuje Bieber s vrlo ozbiljnim izrazom lica, a nakon nekoliko sekundi nasmiješi se. Ovaj izraz nije mogao napraviti već neko vrijeme, tako da je ovo veliki napredak kada je riječ Ramsay Hunt sindromu, koji paralizira lice.

“To je od ovog virusa koji napada živac u mom uhu i moje facijalne živce i izazvao je paralizu mog lica. Kao što vidite, ovo oko ne trepće. Ne mogu se nasmiješiti s ove strane lica, ova se nosnica neće pomaknuti. Tako da je ova strana mog lica potpuna paraliza", rekao je u junu na svom Instagram profilu.

Podsjećamo, Justin Bieber je još ljetos otkazao ostatak turneje kada je rekao da mu je zdravlje prioritet, a početkom marta ove godine je na zvaničnom Twitter profilu svoje turneje "Justice World Tour" objavio da u potpunosti otkazuje turneju.

Osim toga, on je nedavno prodao svoj muzički katalog odnosno svoja autorska i izdavačka prava izdavačkoj kući Hipgnosis za nevjerovatnih 200 miliona američkih dolara (oko 360 miliona konvertibilnih maraka).