Rapidan pad popularnosti
26

Justin Bieber opet prolazi kroz buran životni period

Klix.ba
Foto: EPA-EFE
Foto: EPA-EFE
Prijatelji Justina Biebera smatraju kako posljednji potezi pjevača ukazuju na to da po ko zna koji put prolazi kroz vrlo buran životni period i da se bori s rapidnim padom popularnosti, piše Hollywood Life.

Justin Bieber u posljednje vrijeme se našao na naslovnim stranama svjetskih medija zbog sklapanja braka s Hailey Baldwin, a njegovi prijatelji naslućuju da kanadskom muzičaru baš i ne cvjetaju ruže u životu.

Izvori bliski Justinu Bieberu navode kako se plaše da se nekadašnja teen zvijezda ponovo vraća svojim starim porocima, u prvom redu ističući lude zabave pune opojnih supstanci.

Scooter Braun, menadžer Justina Biebera, priznao je u nedavnom intervjuu da je postojala bojazan da će muzičar pretjerati sa zabavama i da se jedno jutro neće probuditi živ zbog uzimanja raznih opijata.

Inače, Justin Bieber je tokom svoje karijere imao mnoge uspone i padove. Prije pet godina javnost je uzdrmala njegova posjeta jednom bordelu u Rio de Janeiru, a 2014. godine uhapšen je zbog vožnje u alkoholiziranom stanju.

Međutim, Justin Bieber se u posljednje vrijeme posvetio religiji i naglasio kako nastoji napraviti pozitivnu promjenu u životu iako nove informacije negiraju te tvrdnje.